9 veckor!

Oj vad tiden går! Här har inte uppdaterats på flera veckor och mycket har hänt...

Först och främst så är två av kattungarna nu tingade och kvar till salu är bara Cara Mia, svartpaddan. Egentligen är det konstigt att hon är ensam kvar. Hon är utan tvekan den allra mest sociala i kullen, en underbar lekfull men ändå lugn och framför allt väldigt kelig liten tös som verkligen borde ha hittat ett eget hem vid det här laget. Tyvärr har hon väl vad många skulle tycka en lite tråkigare färg och teckning än sina systrar. Personligheten är dock fantastisk och även om de andra två såklart är oerhört goa de också och vi älskar dem alla så är det Mia som självmant mest kommer och med ett pipande hoppar upp i ens knä där hon lägger sig tillrätta som en liten spinnande boll tills hon somnar.

Att sedan Nova ändå blivit lite av familjens favorit beror ju på att vi drömde så mycket om en röd hona då vi gjorde parningen... att hon är en vacker liten skatt gör inte saken bättre och vi hoppas verkligen att hennes nya familj ska bli nöjda med henne när det blir dags för henne att flytta... Lilla Nova, liksom Love, ligger också gärna i knät eller tätt intill i soffan och myser, men det där med att springa runt och verkligen ROPA efter oss och med ett glädjepip hoppa upp i ens knä när hon "hittar" en, det finns bara hos Mia. Vi hoppas verkligen att någon fastnar för lilla Mia också.

Alla flickorna växer; Nova väger idag 1181 gram, Love 1088 och Mia 1045. Våra fina flickor!!!
Yoshi växer också! Snyggkillen är alldeles underbar och är inte längre en pytteliten bebis!

En tråkig sak har hänt, Love fick igår åka till veterinären. Ett svullet öga som klibbar... =( Enligt veterinären troligen en lekskada... dock ser hornhinnan fin ut! Nu ska hon ha salva med antibiotika i ögat två gånger per dag i en vecka, vilket enligt veterinären ska göra det hela bra. Ser redan lite bättre ut så vi hoppas hon snart är bra i sitt öga igen! Man blir helt förstörd av oro då de skadar sig de små!

Och Lollan, ja vår kära lilla busiga Lollan... hon har rullat sig i öppna spisen i Linneas rum! Inte så lyckat när man är höggradigt vit!!! Bilder på vår "fina" Lollan finns längre ned...


Alla tre busungar


Elin & Nova


Caroline & Lollan


Elin med sin Lollan


Fina Yoshi


Emilia med Nova


Elin med däckade kattungar!


Yoshi och husse... deras gemensamma kvällsyssla, husse tittar på TV, Yoshi sover.


Jaha, Linnea med morgonrufs och keps ;)) med liten Mia i knät.

 
Emilia med Nova & Love


Jag & Love (jag är inte alls så sur som jag ser ut *skratt*), väldigt inne i TV:n bara....


Linnea, Mia & Nova


En väldigt sotig Lollan!

Och så några bilder på lillflickan som fortfarande finns kvar till salu! Världens mesta lilla mysnissa!




Hennes ögon börjar nu så smått skifta färg mot orange...




RSS 2.0