Mera bilder på Yoshi!

Jag ska erkänna! Jag är kär, förälskad och bortkollrad!

Föremålet för min kärlek är ingen mindre än vår underbara S*Palace&Main's Stingray, alias Stingis, Lilleman och Yoshi!

Killen är bara så snygg i mina ögon. Inte felfri förstås, jösses var hittar man precis allt man söker typmässigt hos en katt? Men SNYGG! Liten men naggande god! Och så charmig och go så det knappt är sant!

Därför är han också en av mina favoritmodeller. Han är så lätt att plåta! Han bara sitter där rätt upp och ned och blir så bra så bra på bild!

Mattes älskade lilla snyggo!!!! Bildbombar härmed... vissa kort är nästan identiska, han sitter ju som ett litet ljus och rör knappt en fena, men de får hänga med ändå!















För jämförelse så har det hänt en del sedan han kom hit som en 12 veckors liten plutt för ca 4½ månad sedan!

 


Yoshi 7 månader och en massa kattungegos

Nu har vår Yoshi fyllt 7 månader och han börjar bli mer vuxen i utseendet.  Älskade ständigt kurrande björnen, vad vi älskar dig!













Sedan så vill vi minnas våra söta schlagerflickor med en riktig bildbomb!































Nya planer

Så, för en dryg vecka sedan flyttade så Cara Mia "Svea" till sitt nya hem i Skredsvik utanför Uddevalla. Uppdatering har talat om att allt går bra i nya familjen och vi önskar dem allihop lycka till i fortsättningen!



Även uppdateringar från Havanas (Crazy in Love) husse säger att allt går bra och likaså är det vad vi hör ifrån Doris (Super Mega Nova) familj.

Alla kattungarna verkar trivas och må gott! Härligt att höra för oss!

Nu laddar vi för 2010. Nya planer smids och så långt har vi kommit att vi har en blå ung kille på kroken som eventuell kavaljer till en av våra damer. Han är dock ännu lite ung och ska testas först så helt säkert vet vi inte ännu. Vi är dock väldigt tacksamma över förtroendet att få låna honom till en av våra flickor och hoppas såklart verkligen på att han klarar testerna med glans. Blir det han som får bli pappa till en av våra kullar här i år kan vi eventuellt vänta oss ett färgutfall med svart, blått, rött, creme och även choklad och lila för första gången på flera år.

Vår egna kille är ännu såpass ung att det dröjer några månader innan han kan bli aktuell för avel...








RSS 2.0