Kattungarna 1 vecka

Imorgon är kattungarna en vecka... tiden går otroligt fort!

Alla har börjat öppna sina ögon även om det ännu bara handlar om små små springor.

Intressenter på de små har också börjat höra av sig. Vi har även bestämt att om de små utvecklas åt rätt håll så ska vi behålla en av blåsköldpaddorna.

Dock får det fortfarande, såklart, att lämna intresseanmälningar på alla de små, så länge ingen är tingad är ingenting helt bestämt och rätt kattunge ska hamna i rätt hem. Utställning eller avel ställer lite andra krav på kattungen, och när de är såhär unga vet man inte alls hur det blir.

Nu får tiden ha sin gång.

De är underbara allihop i alla fall! Man börjar redan se lite av deras personligheter...

Bjuder på bild av S*All Heart's Adonis, en av blåspottkillarna.


Nu har vi en ny kull!

Jag är verkligen särdeles dålig på att uppdatera sådär mitt i vardagen. Barn, hem, katter, hund jobb osv.. det tar liksom all tid. Men nu har vi äntligen nyheter att dela med oss av igen.

I onsdags föddes här en kull på 5 ljuvliga vitfläcksbarn! Föräldrar är vår Lollan och så underbare Yoshi såklart. Detta var en kombination vi tänkt oss, dock inte riktigt ännu. Vår tanke var att Lollan först skulle fått möta en annan prins, men våra turturduvor ville något annat. Vi är oerhört glada för de små ändå, och väntan på kullens födelse har varit lång. Det var väldigt spännande denna gång eftersom man aldrig riktigt vet hur en vitfläck ska se ut, även om man vet vilka färger kombinationen för övrigt ger. Vi kommer att berätta mer om förlossningen snart, men det får räcka med ett par bilder idag.










RSS 2.0