Massor av kattungegos!

Ja, tiden rusar iväg och de små är redan drygt 4 veckor. För några dagar sedan tog de sig ur bolådan och har sedan dess spatserat omkring fritt på vardagsrumsgolvet, inte helt bra eftersom de bör ha nära till lådan. Så idag fick de flytta in i kattungehagen, vilket inte riktigt lilla West Coast Lady accepterade. Hon satt och pep en lång stund i hagen efter att ha förlorat friheten att ligga och sova på mattan under matbordet i vardagsrummet. Hon får dock lugna sig liten, hon är tryggare i hagen i ett par veckor till, den stora världen där ute kan vara farlig med dörrar som öppnas och stängs, barn som glömmer sig och springer eller ramlar osv... Man är inte stor när man är en 4-veckors kattunge.

Adonis Blue är tingad och vi har fått besked att han ska kallas Sigge i sitt nya hem, ett namn som passar honom jättebra. Även West Coast Lady är tingad sedan i början av veckan... Lilla Painted Lady är reserverad men väntar inte bsök på ytterligare ett par veckor.

Vi har också bestämt oss för att om bara är ok med hälsan hos både de små och hos mor och far, så ska vi behålla lilla Queen Victoria.


























RSS 2.0