14 februari "Mia" har hittat hem!

Nu har vi just haft besök av ett par stycken ur "Mias" nya familj. Det var nya matte Jessica och lillhusse Marcus som kom på besök och om allt går som planerat så flyttar Mia nästa helg till sitt nya hem. Där kommer hon att heta SVEA  och hon får sällskap av familjens två tidigare katter; Sotis och Simson, två kastrerade huskattherrar.
Vi är jätteglada över att det dykt upp en familj som känns rätt och önskar dem alla lycka till!


Så, nu kan planerna för nästa kull börja ta fart lite mer. Mer info kommer så snart planerna börjar bli lite mer verkliga.

9 februari

Nu har två av kattungarna flyttat! Kvar är fina lilla Cara Mia som ingen bra familj ännu visat intresse för. Hon är en underbar tös som är supersocial och kelig och som verkligen behöver ett eget hem där hon kan få uppmärksamhet och bli älskad utan att ha konkurrans av åtta andra katter. En, eller två kattkompisar kanske, eller som ensamkatt...men lillan förtjänar i vilket fall som helst ett eget hem där inte mamma och mormor bor...
Hon är ju så söt och så mysig. Förstår inte varför inte rätt familj kan dyka upp till henne?! Nog måste det finnas någon som kan ge denna lilla prinsessa ett fint hem?! Goare katt får man leta efter!







Stingray växer som synes ovan. För inte så länge sedan, då han kom till oss, var han bra mycket mindre än vad Cara Mia är nu..börjar bli stora killen!  I bakgrunden syns Lizzy...

RSS 2.0