Killarna tingade!

Nu är båda killarna tingade + att ena honan är reserverad - till oss själva. Detta innebär att vi bara har två honor kvar till salu. Känns skönt att kattungarna börjat hitta sina egna fina hem. Intresseanmälningar fortsätter dessutom att komma in, så rätt hem till de två kvarvarande flickorna kommer nog snart.

Lilla svartvite verkar ha fått en jättefin familj han också, det känns verkligen bra med dem så vi är lyckliga över detta! Vi fick mail häromdagen om att han ska kallas "Lurken" och detta skrattar vi gott åt. Vet inte riktigt om vi tycker han är en "lurk" men tycker nya familjen att han är det så är det väl så ;). Så Lurken it is.

Lille herr röd har vi också fått namnbesked om. Sambal eller Chili, och vilket som kan nog passa den lille killen.

Alla bebisarna är nu ute ur bolådan föresten. De hoppar in och ut och racar runt i vardagsrummet när de leker, så nu får man se upp med vart man sätter fötterna!

Lilli och Bliss, de två honor som är kvar till salu, är båda sociala och busiga precis som små kattugnar ska vara. Två härliga små damer som dessutom är väldigt söta. Det är något alldeles särskilt med vitt ihop med sköldpaddsfärg, och att dessa två förutom detta också har mönster gör dem ganska unika. Vi kan inte minnas att vi någonsin under våra 7 år i "brittsvängen" innan sett mönstrade vitfläckspaddor. Speciellt Lilli, med sitt tydliga mönster med brunspottade partier och stora sammanhängande röda fält, är så otroligt läcker i färgen!

Sedan har vi en liten nyhet här. Han heter Sixten och är en blå brittkille som förhoppningsvis i framtiden ska kunna bli fästman åt Vikkie och Bianca. Tiden får utvisa hur det blir. Tack till Tina och Matz för att vi fick köpa honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0