GOTT NYTT 2011!

Nytt år och nya möjligheter! Här hemma är det nu full rulle på de små, som imorgon fyller 7 veckor! De gör inte mycket mer än äter i bolådan nu, sover gör de gärna i det stora klösträdet och de leker i hela vardagsrummet. De har dock inte försökt lämna rummet ännu, fast dörren alltid står öppen dagtid. Det lär väl dock inte dröja så länge innan de upptäcker att det finns en värld även utanför detta rum.

Storasyster Vikkie är lycklig nu, hon har fått lekkamrater! Vi sitter med andan i halsen då de små och hon busar, hon ser så stor ut jämfört med dem men brottas på samma vis... men småsyskonen älskar henne och är inte alls rädda för hennes mer tuffa tag, så det är nog vi som oroar oss i onödan. Just nu är det fyra parkerade ihop i klösträdet; Black Magic, Red Eden, Fair Bianca och Queen Victoria, dvs Vikkie ;).

Lite nya bilder för dagen kommer nedan. Denna första dag på nya året visade sig vara en perfekt dag för fotografering, även med vår gamla kamera, fint väder och då även bra ljus inomhus.

Red Eden "Sambal" & Black Magic "Lurken" hälsar speciellt till sina väntande familjer! Gott Nytt år hussar och mattar!!!

Det blev tyvärr inte så många bilder på Sambal denna gång, för han var lite trött när vi skulle fotografera... men fler bilder kommer förhoppningsvis på honom nästa gång!

Lili var också trött och gick och la sig så fort jag tagit de enskilda korten på henne.































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0